BEDRIJFSSTYLING

De inrichting en sfeer van een bedrijf zijn bepalend bij het gevoel dat de klant krijgt op het moment dat hij-zij binnenstapt. Mensen vinden het prettig als zij zich op hun `gemak`voelen. Een huiselijke sfeer creëren kan daarbij een goed middel zijn. Voor andere bedrijven is alleen het plaatsen van planten al een geweldige verandering die een positief gevoel bij de klanten en personeel teweeg brengt. Janey´s Styling is uw adviseur. In overleg maakt zij een plan passend bij uw bedrijf en doelgroep.

 

Verzorging van inrichting voor demonstratie/presentatie

U hebt een bedrijf en wilt een presentatie geven aan uw klanten. Het verzorgen van de aankleding kost u heel veel tijd en energie. Waar moet u de materialen vandaan halen en hoe zet u het neer? Decoreren is niet uw vak maar het moet er piekfijn uit zien. Janey’s Styling kan u helpen. Janey komt met u overleggen wat de ideeën zijn.

Bedrijfsruimte

De omgeving waarin mensen werken is mede bepalend voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Er is veel onderzoek gedaan naar het gevoel van de werknemer d.m.v. het effect van kleur en materiaal gebruik. Een gezellige maar ook rustgevende omgeving heeft een positief effect op de sfeer en de prestatie van werknemers.

Zij adviseert maakt een plan en richt in.

Enkele voorbeelden van bedrijfsstyling