VERKOOPSTYLING

flowimstyling_9914a0d49da0ad94a938255d86f09ba6Verkoopstyling

Het stylen van te koop staande woningen om de verkoopbaarheid te vergroten is een redelijk nieuw fenomeen. U heeft vast op TV wel eens beelden gezien van zuchtende bouwvakkers en rigoureuze verbouwingen die werden ingezet om woningen makkelijker te verkopen. Janey’s Styling gaat anders te werk! Samen met de verkoper kijkt zij door de ogen van de aspirant-koper naar de woning. Daarna maakt zij een maatwerk plan. De ene keer gaat het slechts om het dichten van naden en kieren en het verplaatsen van de bestaande meubelstukken, een andere keer om nieuwe vloerbedekking en het toevoegen van nieuwe accessoires. Het kan voorkomen dat een woning leeg in de verkoop staat of de inrichting erg gedateerd is. Op dat moment kan er een totaal nieuwe inrichting komen met meubelen van Janey’s Styling.

Janey’s Styling kijkt altijd naar de pluspunten van de woning en benadrukt deze in de styling. Het doel van elke verkoopstyling is de binnenkant van de woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor een breed publiek.

Investering terugverdienen

Het stylen van een woning kost geld. Geld dat u waarschijnlijk liever steekt in uw nieuwe woning, dat is heel begrijpelijk. Toch kan het verstandig zijn te investeren in uw te koop staande woning, omdat hierdoor de kans op een snellere verkoop tegen een goede prijs groter is. Deze meerwaarde kunt u dan investeren in uw nieuwe woning.

 

Enkele voorbeelden van verkoopstyling met behulp van accessoires:

Enkele voorbeelden van verkoopstyling met behulp van totale inrichting: